Sunday, October 31, 2010

..............................

realy need somebody.........................................................

..

can we survive without a friend....

Friday, October 29, 2010

debt-to-equity ratio..

aaaaaaaaa....
nk paham formula ni pun amik mase bape jam xtau...
ni sume salah facilitator aku....ajar ajaran sesat ritu...aku dgn inesen nye pun simpan la dalam2 ajaran tu dalam otak....sekali xbtol...aaaaaaahhhhhhhhh tension bile org yg ajar pun xbetol...

okey...this is the correct formula

debt-to-equity= Debt/Equity

(look simple rite....but be careful...)

if D/E ratio is equal to 0.9, means debt is equal to 9 and equity is equal to 10., instead of debt=0.9 equity =0.1 (this is totally wrong...this is what my faci tought me....dont follow...)

pengajaran untuk hari ni, jangan ikut menbuta tuli...even though orang yang mmemberi tu very respectful....human is not perfect..they do make mistake..peace.

Thursday, October 28, 2010

obeses dgn dri sendri...

hahahahahahaahahahaahhah....
saye selekeh tapi saye ske....huhuhuhuhu

taken by my senior...at Sepang Goldcoast..

sunyi....selubungi malam....

ramai giler online fb malam ni.....
xtau asal...ttb aku teronline chat plak...aiseh...xrenti2 la plak

akiey...



since i miss him so much i dedicate dis pic..khas untuk die yg bernama Muzammir Norhakimi..aka.. akiey.. =p

Perhentian...


since tinggal a few days je lagi aku nk cuti.....(not really cuti pun...study leave..)....mood cuti aku dah melonjak2...huhuhuhu.....rase nk g holiday...cam ari tu..kat Pulau Perhentian....besh giler... Nak share cket gamba dengan korang.....next tym kite g lagi..okey!!.


ni view lepas subuh...memang superb!...tapi malang nye xde camera yang besh tok mengabdikan nye...=(


lepak2 sementara menunggu bot mulakan operasi...

ni first time naik bot ...klo pegi holiday dengan family xdapat la kot...sebab mak gayat cket...yela...takot jadi pape kan kat bot tu....dah la xreti berenang...uhuhuhhuh....tapi mmg besh...pesanan penaja...klo nk g better bawak sunglasses..klo tak jadi la seperti di atas....terpakse menahan pancaran sinar matahari dengan angin yang sangat kuat...

berposing sementara menunggu boat gerak...huhuhu =p









disebabkan cam lame giler die nk upload...process ditangguhkan....t biler ade mood n time kite sambung upload...okey..daaaaaa

Permata ku



angau giler dgn lagu ni....

Wednesday, October 27, 2010

Mahligai Mu Dari Airmata Ku

Artist: Lestari

Izinkan diriku meluahkan rasa
Maafkanlah aku andai kau terasa
Biar kupaparkan apa yang terjadi
Moga engkau tak ulangi

Sungguh tak kusangka kau berpaling tadah
Setelah lamanya menjalinkan cinta
Dalam diam-diam kau sudah berpunya
Tanpa aku menyedari semuanya

Aku mendoakan agar kau bahagia
Bersama si dia insan yang kau suka
Percintaan kita tak sampai ke mana
Setakat di bibir saja sayang

Kau bina mahligai dari air mata
Yang jatuh berderai di wajah sepiku
Hancurnya hatiku bisa tak terkata
Terhumban rasa diriku

Oh aduhai ku masih ingati
Janji manis dan saat romantis
Kau pintaku supaya setia
Akhirnya kau yang berubah

Oh tuhanku tabahkan hatiku
Temukan ku dengan ketenangan
Jiwa ini dibelasah rindu tetapi apa dayaku

Kucuba pejam mata tapi tak terlena
Kerana ku masih teringat padamu
Begitu payahnya nak ku melupakan
Pernahkah engkau fikirkan oh sayang...

SurgaMu Muslim Voice Live

Pergilah sayang by AzHaRie

Pergilah Sayang.....

Dulu kau kata pada diriku

Kau hanya cintaku sorang

Tapi mengapakah kau menduakan cintaku

Dimanakah janji manismu

Yang dulu pernah kau ungkap

Kau ingin bina mahligai indah bersama

Pergilah sayang jangan kau berpaling

Pergilah kepada si dia yang kau cintai

Lupakan lah segala kenangan kita bersama

Jangan kau tipu hati ku lagi ooo kasih

Ku masih ingat saat kau kata

Sampai disini hubungan kita

Hancur kecewa musnah segala harapan

Dimanakah ia nya cinta

Kau sengaja berpura pura

Kenapa kau buat aku begini

Kau aku benci benci selamanya

Jangan kau berani temui diriku lagi

Bukan salah ku ingin membencimu

Memang kau sengaja mencari musuh

Tak ingin ku ingati kembali memori duka

Berhentilah melukai hati ku kasih

Pergilah sayang jangan kau berpaling

Pergilah kepada sidia yang kau cintai

Lupakan lah segala kenangan kita bersama

Jangan kau tipu hati ku lagi ooo kasih

Kau aku benci benci selamanya

Jangan Kau berani temui diriku lagi

Bukan salah ku ingin membencimu

Memang kau sengaja mencari musuh

Tak ingin ku ingati kembali memori duka

Berhentilah melukai hati ku lagi…



Tuesday, October 26, 2010

Cuba..

Cuba kau dengar
Cuba kau cuba
Diam bila ku cuba
Tuk berbicara dengan kamu

Pernahkah kau ada
Bila ku perlu
Tuk meluahkan rasa hati

Dan bila kau bersuara
Setia ku mendengar
Agar tenang kau merasa

Siapa
Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu

Dan bila
Tiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku... padamu

Cuba kau lihat
Cuba kau cuba
Renung ke mata aku
Bila ku kaku melihatmu

Pernahkah kau ada
Bila ku perlu
Tuk menyatakan rasa sakit
Dalam diri

Dan bila kau perlu
Setia ku menunggu
Agar senang kau merasa

Siapa
Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila
Tiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku... padamu

Maafkan kerana aku tak pernah
Terlintas tuk menulis pada mu
Salahkan ku
Tak mungkin lagi aku meminta
Untuk kau mendengar...
Untuk kau melihat ke mataku

Siapa
Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila
Tiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku... padamu


ttb...

baru nk sambung buat assignment..ttb...

eeeeeeeeyyyyyyyyyhhhhhhh......cepat la hilang...

datang lagi satu...

menyampahnye bile kite xdapat pe yg kite nk...huhuuhuhu..
tak suke nye menunggu....







aaaaaaaaaa....emosi terganggu....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa